Save a life/Fashion show - evenimentul caritabil ce te invită să admiri colecțiile designerilor autohtoni

missing
14 iulie 2017, ora 09:58

Evenimentul va avea loc la piscină, într-o atmosferă relaxantă, pe teritoriul zonei de agrement Premium Park. Este locul perfect pentru a petrece o zi călduroasă de vară.

Vei avea ocazia să urmărești frumoasele colecții ale unor designeri din Republica Moldova. Aceștia vor prezenta ultimele tendințe pentru sezonul de vară, care te-ar putea inspira.

Seara va fi completată de muzică bună și de momente inedite. Unul dintre invitați este Serj Kuzenkoff, iar cei de la Black&White vor face senzație în pași de dans!

Menționăm că, după prezentările colecțiilor, programul anunță un After Pool Party, cu muzică mixată de Aurora Night și Alex Buretz. Îți poți aduce și costumul de baie, ca să te răcorești în piscină!

Pe cei care își doresc un tatuaj cu henna îi așteaptă un profesionist în domeniu.

Evenimentul va avea loc vineri, 14 iulie, de la ora 16:00. Biletele sunt puse în vânzare la adresele unor branduri participante, dar vor fi disponibile și la intrare.

Mai multe detalii puteți citi AICI.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram