Save a life / Fashion show este un eveniment caritabil organizat cu scopul de a aduna o sumă necesară pentru a-l ajuta pe Augustin Cermortan, un băiețel de 8 ani, care suferă de cancer la ochiul stâng. La moment, copilul se află în Turcia și urmează un tratament costisitor, pe care părinții nu și-l pot permite să-l achite.

Evenimentul va avea loc la piscină, într-o atmosferă relaxantă, pe teritoriul zonei de agrement Premium Park. Este locul perfect pentru a petrece o zi călduroasă de vară.

Vei avea ocazia să urmărești frumoasele colecții ale unor designeri din Republica Moldova. Aceștia vor prezenta ultimele tendințe pentru sezonul de vară, care te-ar putea inspira.

Seara va fi completată de muzică bună și de momente inedite. Unul dintre invitați este Serj Kuzenkoff, iar cei de la Black&White vor face senzație în pași de dans!

Menționăm că, după prezentările colecțiilor, programul anunță un After Pool Party, cu muzică mixată de Aurora Night și Alex Buretz. Îți poți aduce și costumul de baie, ca să te răcorești în piscină!

Pe cei care își doresc un tatuaj cu henna îi așteaptă un profesionist în domeniu.

Evenimentul va avea loc vineri, 14 iulie, de la ora 16:00. Biletele sunt puse în vânzare la adresele unor branduri participante, dar vor fi disponibile și la intrare.

Mai multe detalii puteți citi AICI.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!