Bea ceai și nu se deorgăiește. Andrei Bolocan a organizat ieri un spectacol de stand-up, care a reușit să strângă o sală plină de oameni. La #dejaemaibine s-a cântat, s-a glumit, s-a simțit bine și s-a invadat cu flori, pentru că tot ieri, a fost și ziua de naștere a lui Bolocan.

Momentul serii a fost cântecul „Eu beu ceai și nu mă diorgăiesc”, care a făcut aluzie la una dintre frazele lui Igor Dodon adresate către jurnalistul Vasile Botnaru în cadrul unei emisiuni televizate.

„Și cum miliardele de oameni care au semnat pentru votul mixt mă roagă să mai fac un spectacol”, Bolocan va organiza și astăzi un spectacol de comedie, la care s-au vândut toate biletele încă acum două săptămâni.

#dejaemaibine

A post shared by Irina Galbura (@irinagalbura_fitmami) on

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!