Republica Moldova a cucerit cinci medalii la Campionatul balcanic de atletism, care s-a desfășurat în Serbia. În clasamentul pe medalii, Moldova s-a clasat pe locul 8 din 16 țări participante.

Campioni balcanici au devenit Zalina Petrivskaya la aruncarea ciocanului și Dimitriana Surdu la aruncarea greutăţii. Ion Siuris (800 metri) şi Nicolai Gorbuşco (3000 metri/obstacole) au cucerit argintul, iar Marina Nikişenko (aruncarea ciocanului) a devenit medaliată cu bronz.

Pe primul loc în clasamentul pe medalii s-a clasat echipa României, care a fost urmată de Serbia și Grecia. Competiția din Serbia a fost o etapă de pregătire înaintea Campionatului Mondial din luna august de la Londra.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!