Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est, a anunțat că nu va mai percepe taxe adiționale pentru bagajul mare de mână începând cu 29 octombrie 2017.

Pasagerilor li se va permite să ia la bord un bagaj mare de mână de dimensiuni 55x40x23cm, de 10 kg. Această modificare permite călătorilor să-și ia cu 50% mai mult bagaj decât puteau anterior. Pasagerii, care vor călători pe şi din 29 octombrie şi care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air, vor primi ramburs 120% din preţul plătit, în conturile lor WIZZ.

Înainte de 29 octombrie 2017:

După 29 octombrie 2017:

Menționăm că, de la Aeroportul Internațional Chișinău, compania Wizz Air efectuează curse spre Germania (Berlin), Italia (Bologna, Milano, Roma, Veneția), Spania (Barcelona), Marea Britanie (Londra).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!