Răsturnare de situație în cazul transferului fotbalistului Neymar de la Barcelona la PSG. După ce presa a tirajat informații care confirmau plecarea lui, brazilianul a negat acest lucru și a spus că este fericit în componența echipei spaniole. Totuși, se pare că fotbalistul nu este foarte preocupat de aceste zvonuri, fiind surprins odihnindu-se pe un iaht de pe insulele din Ibiza, în compania prietenilor.

Din imaginile surprinse se vede cum brazilianul Neymar își petrece excelent vacanța, bălăcindu-se alături de prietenii săi în apele limpezi ale Mării Mediterane. Acest lucru se întâmplă în pofida faptului că PSG îl vrea cu orice preț pe jucător pe meleagurile franceze.

Presa internațională scrie că vicecampioana Franței este gata să achite clauza de reziliere a contractului de 222 de milioane de euro pentru achiziționarea lui Neymar, iar recent se vehicula că acesta ar fi gata să accepte oferta. Jucătorul a negat însă o eventuală plecare de pe Camp Nou, precizând că se simte bine alături de actualii săi colegi.

Astfel, Paris Saint Germain este la a doua încercare de a-l achiziționa pe sud-american, după ce acum 2 ani a încercat să îl ademenească cu un salariu de 40 de milioane de euro. Brazilianul Neymar este unul dintre cei mai buni atacanți ai momentului, el fiind cunoscut și pentru un simț al umorului deosebit.

La FC Barcelona, Neymar a disputat 186 de meciuri, reușind să înscrie de 105 ori și să ofere 80 de pase decisive.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!