Sheriff Tiraspol s-a calificat eroic în etapa a treia a preliminariilor Champions League. Chiar dacă au jucat în inferioritate numerică și au primit o lovitură de pedeapsă, viespile au reușit să mențină scorul care le-a oferit biletul de calificare în etapa următoare.

În meciul retur din deplasare, jucat pe Elbasan Arena, tiraspolenii au întâmpinat dificultăți în confruntarea cu cei de la Kukesi. În prima repriză mai buni au fost albanezii, ei reușind să marcheze 2 goluri, prin Emini și Pejic. Astfel, campioana Albaniei a plecat în vestiar cu o diferență de două goluri. În repriza secundă, Sheriff și-a adunat forțele și a reușit să marcheze un gol de o importanță majoră în minutul 56, prin voleul cu capul al lui Bayala.

Sheriff și-a apărat propriul careu prin toate modalitățile. Astfel, după ce tiraspolenii au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Bayala, a venit și un penalty în minutul 80, care a fost ratat însă de albanezi.

Scorul s-a încheiat cu 2-1 pentru Kukesi, iar Sheriff a acces în etapa următoare, datorită rezultatului de acasă cu 1-0. Prima partidă din turul 3 preliminar Champions League, FC Sheriff o va disputa cu campioana Azerbaijanului Qarabag, pe data 25 iulie.

Astăzi, Zaria Bălți își va afla soarta în turul 2 al preliminarilor Europa League. Echipa bălțeană va încerca o răsturnare de scor, după ce în deplasare a cedat cu 0 la 3, în fața echipei cipriote, Appolon. Meciul se va disputa astăzi la 20:30 pe stadionul Zibru din capitală.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!