/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Zaria, eliminată de la Europene. Bălțenii au pierdut în fața formației cipriote, Appolon

missing
21 iulie 2017, ora 20:05

După mai multe ocazii la ambele porți, primii care au deschis scorul au fost ciprioții, după ce Igor Țâgârlaș a faultat în careu, iar arbitrul a acordat un penalty.

Chiar și la un scor categoric, Zaria nu a cedat și a reușit să egaleze în minutul 47, prin Focșa, după o execuție extraordinară cu capul.

Deși jucătorii noștri au luptat ca niște gladiatori pentru a menține acasă un rezultat de egalitate, ei nu au rezistat presiunilor venite din partea ciprioților și au mai scăpat un gol în minutul 78, de la Shembri. Partida s-a încheiat cu 2 la 1.

Astfel, după scorul de 0-3 în deplasare, echipa noastră a părăsit competițiile europene și pune accentul deja pe noul sezon din divizia națională.

Singura formație de la noi care ne reprezintă la cupele europene este formația Sheriff Tiraspol, care pe data de 25 iulie va întâlni formația Qarabag în a treia runda preliminară a Champions League.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram