Ieri, în jurul orei 15.30, dispeceratul Direcției de Politie a mun. Chisinau a înregistrat informația despre producerea unui accident rutier, la intersecția străzilor Maria Drăgan și Vadul lui Vodă, în urma căruia a avut de pătimit un pieton.

La fața locului, ofițerul de urmărire penala a constatat preliminar că, victimă în vârstă de 62 ani, traversa carosabilul la trecerea pentru pietoni, fiind tamponat violent de un automobil de model Dacia, condus de un tânăr în vârstă de 22 ani. În urma impactului, victima s-a ales cu leziuni corporale, manifestate prin fracturi de coaste, fiind transportat de urgenta la spital.

Având în vedere gravitatea consecințelor accidentului rutier, șoferul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chisinau. El este cercetat penal și risca o pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

În acest context, Poliția Capitalei avertizează conducătorii auto, de a respecta regulile de circulație rutieră și să acorde prioritate pietonilor în traficul rutier.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!