Premierul Mihai Tudose a declarat că în cadrul discuțiilor cu omologul său moldovean Pavel Filip a fost abordat și subiectul Centenarului Marii Uniri și că există deja propuneri de integrare cu câteva acțiuni ale Chișinăului în programul dedicat evenimentului de anul viitor, menționează Agerpres.

„Avem câteva propuneri de integrare a Moldovei cu câteva acțiuni în acest eveniment foarte important, în acest program. Până la începutul lui septembrie concretizăm câteva elemente pentru a fi introduse în program. Partea moldovenească are câteva propuneri, am vorbit deja cu câțiva colegi care au făcut parte din delegație, pentru a puncta și bugeta, evident”, a declarat Mihai Tudose pentru TVR1.

Premierul Mihai Tudose a efectuat vineri o vizită oficială de o zi la Chișinău, în cadrul căreia a avut întâlniri cu omologul său moldovean Petru Filip și cu președintele Parlamentului de la Chișinău, Andrian Candu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!