Încă un transfer de milioane în lumea fotbalului. Fostul atacant al echipei germane Bayern Leverkuzen, Hernandez, se transferă la clubul englez West Ham United. Gruparea din Albion a anunțat că suma cu care l-a ademenit a constituit 16 milioane de euro.

La 2 ani de la despărțirea de Manchester United, Javier Chicharito Hernandez, a revenit în Premier League, în componența clubului West Ham. La noua sa echipă, atacantul, în vârstă de 29 de ani, vrea să deschidă o nouă etapă din cariera sa, după ce în perioada în care a jucat la Real și Manchester, nu a reușit să devină titular permanent. Fotbalistul abia așteaptă să evolueze pentru noul său club.

„Sunt foarte fericit și foarte mulțumit că sunt aici, fericit că port acest tricou”, a spus Chicharito.

La ultima sa echipă, Bayern Leverkuzen, atacantul mexican a reușit să se remarce prin performanțe frumoase, reușind să marcheze de 28 de ori în 54 de meciuri. Noua sa formație, West Ham, țintește în sezonul viitor un loc în cupele europene, după ce recent patronii au făcut mai multe transferuri mari, cum ar fi portarul Joe Hart de la Manchester City sau Pablo Zabaleta de la același club.

Javier Chicharito Hernandez este considerat cel mai bun fotbalist mexican din istoria naționalei, el fiind și cel mai bun marcator al Mexicului.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!