/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Chicharito, oficial la West Ham. Fotbalistul a fost transferat pentru 16 milioane de euro

missing
25 iulie 2017, ora 18:42

La 2 ani de la despărțirea de Manchester United, Javier Chicharito Hernandez, a revenit în Premier League, în componența clubului West Ham. La noua sa echipă, atacantul, în vârstă de 29 de ani, vrea să deschidă o nouă etapă din cariera sa, după ce în perioada în care a jucat la Real și Manchester, nu a reușit să devină titular permanent. Fotbalistul abia așteaptă să evolueze pentru noul său club.

„Sunt foarte fericit și foarte mulțumit că sunt aici, fericit că port acest tricou”, a spus Chicharito.

La ultima sa echipă, Bayern Leverkuzen, atacantul mexican a reușit să se remarce prin performanțe frumoase, reușind să marcheze de 28 de ori în 54 de meciuri. Noua sa formație, West Ham, țintește în sezonul viitor un loc în cupele europene, după ce recent patronii au făcut mai multe transferuri mari, cum ar fi portarul Joe Hart de la Manchester City sau Pablo Zabaleta de la același club.

Javier Chicharito Hernandez este considerat cel mai bun fotbalist mexican din istoria naționalei, el fiind și cel mai bun marcator al Mexicului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram