În 2018, cea de-a 63-a ediția Eurovision Song Contest va avea loc în capitala portugheză, Lisabona. Organizatorii evenimentului au făcut public zilele în care vor avea loc cele două semifinale, dar și marea finală a concursului european de muzică.

Astfel, pe data de 8 și 10 mai va avea loc prima și, respectiv, cea de-a doua semifinală, iar marea finală va avea loc pe data de 12 mai.

Amintim că, anul acesta, concursul Eurovision s-a desfășurat la Kiev, unde interpretul portughez Salvador Sobral, cu piesa „Amar Pelos Dois”, a luat marele trofeu. Tot în cadrul aceste ediții, republica Moldova, reprezentată de Sunstroke Project, cu piesa „Hey mamma”, a reușit să ocupe cel mai bun loc din istoria țării la acest concurs, clasându-se pe locul al treilea.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!