Bărbatul care apare în imagini este căutat de către poliție pentru că ar fi sustras un portmoneu cu bani, dintr-un market din Capitală. Proprietarul portmoneului, în vârstă de 38 ani, s-a adresat poliţiştilor după ajutor, fiind examinate ulterior secvenţele video de la camerele de supraveghere, care au surprins momentul furtului.

Astfel, un necunoscut se apropie de casier şi achită pentru produse, iar pe masă observă portmoneul uitat de către proprietar, îl i-a în mână, fără să întrebe cui aparține şi părăsește magazinul cu tot cu portmoneu.

Potrivit victimei, în portmoneu se aflau bani în sumă de 150 euro şi 400 hrivne ucraineşti.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru furt, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Poliţia Capitalei solicită ajutorul persoanelor, care deţin informaţii despre suspect, să le comunice la numerele de contact: 0 785 73 701 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!