Rețeaua de socializare Odnoklassniki va începe să difuzeze propriile seriale și reality show-uri. Publicul țintă vor fi familiile și femeile, așa cum s-a dovedit că 62% din utilizatorii rețelei, ceea ce constituie peste 70 de milioane de utilizatori sunt femei. Tot ele sunt cele care consumă circa 60% din conținutul video de pe site, scrie meduza io.

Timp de un an, Odnoklassniki planifică să lanseze patru proiecte pilot de acest gen. „Un sitcom va fi despre relațiile familiare, al doilea produs va fi unul romantic în stilul filmului „Покровские ворота”. Totodată, este planificată apariția unui serial în stilul „Sex in the city”, precum și a unui show despre dietă și slăbire”, anunță administratorii site-ului.

Acum se duc tratative cu producători de seriale și televiziuni. Astfel, Odnoklassniki face un pas pentru dezvoltarea platformei video, unde, de obicei, contentul video adună peste 400 de milioane de vizualizări într-o zi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!