Anas Amireh, pe lângă faptul că este pilot, este un blogger german cunoscut sub numele de Pilotamireh. Recent, bloggerul care a strâns pe pagina sa de Facebook peste 100.000 de like-uri, iar pe Instagram aproape 200.000 de followeri, a vizitat Moldova și a dedicat un articol pe blogul său țării noastre.

Odată ajuns aici, Anas spune că a simțit de parcă ar fi pășit înapoi în timp. Capitala l-a întâlnit cu drumuri stricate, copaci verzi și temperaturi caniculare.

„Aeroportul era mic și cam vechi. Am luat un taxi până la hotel, drumurile nu erau moderne, dar în același timp țara era verde și cu mulți copaci pe marginile drumurilor. Chișinău nu este paradisul unui călător, așa cum nu îți oferă multe de făcut. Cel mai bun lucru este să mergi prin centrul orașului și să vezi agitația din capitală. Vremea era călduroasă. Pe drum am văzut oameni săraci care vindeau haine. Hotelul era drăguț, arăta sovietic, lucru care s-a văzut încă de la ușa de la intrare. Mirosul, mobila, angajații, totul arăta de parcă timpul s-a oprit trei decenii în urmă”, se povestește în articolul său.

Cu toate acestea, bloggerul a vizitat mai multe localuri din capitală, a gustat mâncarea tradițională și chiar a întâlnit un fan care i-a făcut un mic tur al orașului.

Foto: pilotamireh.com

Foto: pilotamireh.com

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!