După ce a cucerit scenele mari din Rusia și România, tânăra interpretă Eva Timuș va trece oceanul pentru a a-și valorifica talentul și în Statele Unite ale Americii.

Interpreta este una din finalistele boot camp-ului Now United, concurs care se va desfășura în Los Angeles, America. Anunțul a fost făcut într-un video pe pagina sa de Instagram, dar același filmuleț apare și pe pagina oficială a proiectului de pe aceeași rețea de socializare.

„Sunt foarte fericită să anunț că voi zbura la Los Angeles, pentru a participa la finala boot camp-ului Now United. Nu uitați să urmăriți pagina @nowunited, ca să-mi vedeți evoluția”, a menționat Eva în descrierea postării.

Eva Timuș a devenit cunoscută publicului larg după ce a participat la „Golos deti” în Rusia, dar și la show-ul de peste Prut, „Românii au talent”. Now United este un proiect condus de Simon Fuller – producător englez de muzică și de televiziune, cunoscut ca și creatorul concursurilor Pop Idol și So You Think You Can Dance.

I'm so happy to announce that I will be flying to Los Angeles to attend the final #NowUnited boot camp – don't forget to follow @nowunited to follow my journey ❤

A post shared by Ева Тимуш (@eva_timus) on

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!