Perechea Gabriele Goffredo – Anna Matus a devenit pentru a doua oară consecutiv campioană la Jocurile Mondiale. După ce au luat aurul în 2013 în Columbia la proba latino, cei doi s-au impus și la Wroclaw (Polonia).

Gabriele Goffredo și Anna Matus au fost urmați de rușii Armen Tsaturyan – Svetlana Gudyno și francezii Charles-Guillaume Schmitt și Elena Salikhova.

Jocurile Mondiale au reunit circa 4.000 de sportivi care s-au întrecut în 37 de sporturi, între care olimpice și genuri care nu figurează în programul Jocurilor Olimpice, precum bowling, wakeboard, escaladă, biliard, sumo, kickboxing sau dansuri sportive. Competiția de la Wroclaw s-a încheiat pe 30 iulie.

Următoarea ediție a Jocurilor Mondiale va avea loc în 2021 la Birmingham, un oraș din statul Alabama (SUA). În acest oraș este născut unul dintre cei mai buni atleți din istoria sportului, Carl Lewis.

Urmăriți mai sus evoluția perechii din Moldova (de la minutul 2.00).

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!