/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Căutat de poliție, după ce ar fi furat un automobil din sectorul Buiucani

missing
03 august 2017, ora 10:55

Au fost iniţiate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală, pentru a identifica autorul furtului, precum şi circumstanţele în care a fost pornit motorul şi itinerarul de deplasare. Ulterior, ofiţerii de investigaţii de comun cu angajaţii Inspectoratului de Poliţie Nisporeni au constatat că, individul s-a deplasat în satul Selişte al raionului Nisporeni, unde ar fi încercat să-l vândă unui prieten. Ultimul a refuzat oferta lui, automobilul fiind parcat la o margine de drum, iar făptaşul a dispărut într-o direcţie necunoscută. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 20 ani, domiciliat în aceeaşi localitate, care în prezent a fost anunţat în căutare de către forţele de ordine.

Conform legislaţiei în vigoare a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Totodată, cetăţenii care cunosc despre locul aflării lui, sunt rugaţi să comunice informaţiile la numerele de contact: 0 790 01 986 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată. Este de menţionat că, anterior,bănuitul a fost judecat pentru infracţiuni analogice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram