/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Tragedie la o școală privată din SUA! Clădirea s-a prăbușit, iar două persoane au murit

missing
03 august 2017, ora 19:03

Potrivit pompierilor, explozia ar fi avut loc de la o țeavă de gaz ruptă care a declanșat un incendiu de proporții, mistuind în flăcări clădirea școlii private din Minneapolis. Recepționista liceului, în vârstă de 46 de ani, dar și un bărbat de 81 de ani, au murit în urma incidentului. Chiar dacă școala era în vacanța de vară, mai multe persoane veneau pentru a se consulta despre ofertele colegiului când a avut loc explozia, iar în sala de sport zeci de elevi jucau un meci de fotbal.

„Mijlocul clădirii școlii s-a prăbușit. Mă sunase fiul să vin să îl iau, nu-mi venea să cred ce s-a întâmplat, totul era distrus”, spune mama unui elev.

„Jucam fotbal, când am auzit o voce de bărbat strigând: „Gaz! Ieșiți de aici!”, iar apoi l-am văzut fugind panicat în stradă. A fost o explozie puternică, apoi am văzut mult fum, toți am fost împinși în perete”, menționează Jack Mahler, victimă.

Mai multe persoane continuă sa fie blocate sub dărâmăturile clădirii prăbuşite, în timp ce echipele de salvare au luptat cu flăcările provocate de explozie preț de mai multe ore. Numărul morților ar putea să crească, potrivit autorităților. Primarul orașului Mineapolis a declarat că incidentul este o tragedie imensă pentru locuitori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram