/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

PSG a vândut peste 10.000 de tricouri cu numele lui Neymar în prima zi de la transfer

missing
05 august 2017, ora 08:42

Semn de cerere foarte mare, “cumpărăturile vor fi limitate la un singur tricou de persoană” pentru sâmbătă, în timp ce “15.000 de clienți” s-au și instalat pe străzile dinspre Parc des Princes, în fața magazinelor oficiale ale PSG. Prețul mediu al unui tricou este de 100 euro, astfel că în caseria clubului a intrat 1 milion de euro încă de vineri, sumă care va fi împărțită cu firma Nike.

Pe de altă parte, s-a anunțat că Neymar nu va putea juca sâmbătă pentru PSG, Liga de fotbal profesionist neprimind la timp certificatul internațional de transfer (CIP), document obligatoriu pentru a omologa contractul, a anunțat AFP, citând LFP, contactată după miezul nopții, data limită pentru ca jucătorul să poată fi disponibil pentru prima etapă de campionat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram