/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Cei trei turci care au încercat să traverseze prin înot Prutul au fost arestați pentru 30 de zile

missing
07 august 2017, ora 10:58

În data de 3 august curent, patrula Sectorului Poliției de Frontieră „Frăsinești” acționând conform unei informații operative, pe direcția localității Măcărești, r-nul Ungheni, au reținut trei cetățeni ai Turciei cu vârste de 25, 31 și 51 de ani. Ca dovadă a intenției acestora de a trece ilegal frontiera de stat au servit bunurile deținute: trei cercuri gonflabile, haine de schimb, saci din polietilienă, telefoane mobile, funii, dar și pașapoartele turcești cu biletele de călătorie, în baza cărora au ajuns în R. Moldova.

Pe numele celor trei cetățeni turci, polițiștii de frontieră au pornit cauze penale pentru tentativa de trecere ilegală a frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram