Comisia de evaluare a proiectelor privind bugetarea civilă în municipiul Chișinău se află acum în proces de evaluare formală a celor 51 de proiecte înaintate, iar până pe data de 31 august, aceștia vor cere materiale adiționale și vor asigura introducerea modificărilor necesare.

Majoritatea proiectelor înscrise în concursul primăriei pentru a primi finanțare sunt cu privire la aspectul inestetic al orașului, iar o mare parte dintre ele sunt predestinate sectorului Râșcani. Aceste informații au fost comunicate astăzi, în cadrul ședinței Comisiei de evaluare a proiectului privind bugetarea civilă în municipiul Chișinău.

Astfel, începând cu data de 1 septembrie până pe data de 15 septembrie, toți locuitorii municipiului Chișinău vor fi invitați să voteze propunerile de proiect calificate eligibile. Aceștia vor putea vota atât fizic la primărie, cât și online. Fiecare persoană va putea vota un proiect mare și unul mic.

După procesul de votare, în perioada 15 septembrie 30 septembrie, se preconizează totalizarea rezultatelor, anunțarea proiectelor câștigătoare, astfel ca de pe data de 1 octombrie și până la sfârșitului anului proiectele să fie implementate.

Proiectele urmează a fi postate pe siteul chisinau.md în zilele care urmează.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!