/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Comercianții ambulanți de la Gara Feroviară au protestat în fața Primăriei. Nu vor să fie redirecționați

missing
07 august 2017, ora 11:55

Potrivit autorităților, majoritatea comercianților s-au conformat deciziei, însă un grup de 20-30 de persoane sunt împotrivă, motiv pentru care s-au adunat astăzi în fața primăriei pentru a-și manifesta nemulțumirea.

„Practic 290 de persoane sunt amplasate și comercializează în piața Agrovista. Vreau să menționez faptul că piața, prima lună de când ei sunt acolo, de azi începe a treia săptămână, nu percepe nicio taxă. Oamenii sunt amplasați și comercializează gratis, pentru moment. Pe viitor, am convenit cu administrația pieței ca pentru pensionari și persoane social vulnerabile prețul va fi de cinci lei, nu mai mult, iar pentru celelalte persoane va fi evident taxa care este percepută de piață”, a declarat pretorului interimar al Preturii sectorului Centru, Pavel Rusu, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei.

Menționăm că, în preajma Gării Feroviare de aproape o lună nu mai sunt comercianți stradali, în contextul în care autoritățile doresc înlăturarea acestora complet.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram