/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Judecătorul lui Chirinciuc refuză să fie filmat de presă. „Nu sunt actor și nici om politic”

missing
09 august 2017, ora 20:18

După minute bune, judecătorul a insistat ca reprezentanței presei să deconecteze camerele de luat vederi și să iasă din sala de ședințe.

„Pronunțarea este publică, orice cetățean poate să asiste. Conform Codului de procedură civilă și hotărârii CSJ, procesul de judecată este înregistrat audio. Înregistrarea video – doar cu permisiunea președintelui de ședință. Eu nu doresc să fiu filmat, nu-s actor de cinema, nu-s vedetă. Voi acum vă demonstrați nivelul de educație și cât de tare vreți în Europa”, a menționat Sergiu Lazări.

La refuzul presei de a ieși din sală, magistratul de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a citit toată sentința acoperindu-și fața cu foile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram