Magistratul Sergiu Lazări, cel care a pronunțat miercuri sentința în dosarul fostului ministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, a refuzat insistent să fie filmat în timpul pronunțării sentinței. „Nu sunt actor și nici om politic”, a declarat magistratul presei.

După minute bune, judecătorul a insistat ca reprezentanței presei să deconecteze camerele de luat vederi și să iasă din sala de ședințe.

„Pronunțarea este publică, orice cetățean poate să asiste. Conform Codului de procedură civilă și hotărârii CSJ, procesul de judecată este înregistrat audio. Înregistrarea video – doar cu permisiunea președintelui de ședință. Eu nu doresc să fiu filmat, nu-s actor de cinema, nu-s vedetă. Voi acum vă demonstrați nivelul de educație și cât de tare vreți în Europa”, a menționat Sergiu Lazări.

La refuzul presei de a ieși din sală, magistratul de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a citit toată sentința acoperindu-și fața cu foile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!