/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Cui îi erau destinate florile cumpărate în aceasta dimineață de Dorin Chirtoacă?

missing
10 august 2017, ora 12:04

Edilul suspendat a mers să cumpere niște flori pentru că urma să meargă astăzi la o înmormântare, însă judecătorii nu i-au permis.

„Am solicitat să merg la o înmormântare astăzi și nici acolo nu pot merge, ceea ce este absurd. Am fost și am cumpărat și două flori. Este vorba despre tatăl unui prieten pe care îl cunosc din copilărie. După cum se vede, în Republica Moldova nici la înmormântare nu poți să mergi”, a spus Dorin Chirtoacă.

Foto: ZDG

Potrivit procurorului Dumitru Robu, dacă Chirtoacă și-ar fi dorit să meargă la înmormântare, ar fi trebuit să înainteze o cerere în instanța de judecată, ceea ce acesta nu a făcut.

Avocata edilului suspendat, Tatiana Iovu, a argumentat că nu a solicitat cererea pentru că nu avea de unde ști care va fi decizia instanței de judecată în ceea ce privește prelungirea arestului la domiciliu a lui Chirtoacă.

Amintim că, astăzi, instanța de judecată a decis că Dorin Chirtoacă va mai rămâne în arest al domiciliu încă 30 de zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram