Dorin Chirtoacă a fost surprins astăzi dimineața pe străzile Capitalei în timp ce acesta are mandat de arest la domiciliu. Fostul primar, de fapt, era în drum spre instanța de judecată, ceea ce i se permite.

Edilul suspendat a mers să cumpere niște flori pentru că urma să meargă astăzi la o înmormântare, însă judecătorii nu i-au permis.

„Am solicitat să merg la o înmormântare astăzi și nici acolo nu pot merge, ceea ce este absurd. Am fost și am cumpărat și două flori. Este vorba despre tatăl unui prieten pe care îl cunosc din copilărie. După cum se vede, în Republica Moldova nici la înmormântare nu poți să mergi”, a spus Dorin Chirtoacă.

Foto: ZDG

Potrivit procurorului Dumitru Robu, dacă Chirtoacă și-ar fi dorit să meargă la înmormântare, ar fi trebuit să înainteze o cerere în instanța de judecată, ceea ce acesta nu a făcut.

Avocata edilului suspendat, Tatiana Iovu, a argumentat că nu a solicitat cererea pentru că nu avea de unde ști care va fi decizia instanței de judecată în ceea ce privește prelungirea arestului la domiciliu a lui Chirtoacă.

Amintim că, astăzi, instanța de judecată a decis că Dorin Chirtoacă va mai rămâne în arest al domiciliu încă 30 de zile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!