/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/VIDEO/ Meciuri bune pentru moldoveni. Victorii pentru echipele lui Calancea și Spătaru

missing
10 august 2017, ora 19:33

Cu Portarul Nicolae Calancea titular, CSU Craiova a bătut-o în deplasare la limita pe Juventus București cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat în ultimul minut al primei reprize de Gustavo di Mauro. Astfel, CSU Craiova a înregistrat a două victorii în campionat și a urcat pe locul 6 în clasament.

În altă partidă, CSM Poli Iași cu naționalul moldovean Dan Spătaru a remizat cu Steaua București, scor 1-1. Primii care au deschis scorul au fost ieșenii, chiar în minutul 9. Spătaru a intrat în teren abia în minutul 83. CSM Poli Iași ocupă locul 10 în clasament, având la activ 5 puncte după 5 etape disputate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram