Meciuri bune pentru echipele românești la care evoluează fotbaliști moldoveni, în Campionatului României. Formația lui Nicolae Calancea, CSU Craiova, a trecut lejer de Juventus București, în timp ce echipa lui Dan Spătaru a remizat cu cei de la Steaua.

Cu Portarul Nicolae Calancea titular, CSU Craiova a bătut-o în deplasare la limita pe Juventus București cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat în ultimul minut al primei reprize de Gustavo di Mauro. Astfel, CSU Craiova a înregistrat a două victorii în campionat și a urcat pe locul 6 în clasament.

În altă partidă, CSM Poli Iași cu naționalul moldovean Dan Spătaru a remizat cu Steaua București, scor 1-1. Primii care au deschis scorul au fost ieșenii, chiar în minutul 9. Spătaru a intrat în teren abia în minutul 83. CSM Poli Iași ocupă locul 10 în clasament, având la activ 5 puncte după 5 etape disputate.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!