/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ A șasea etapă a Diviziei Naționale. Milsami Orhei este lidera clasamentului

missing
14 august 2017, ora 19:22

Meciul dintre Zimbru Chișinău și Zaria Bălți a fost unul echilibrat până în minutul 62, când portarul oaspeților a faultat în careu, iar arbitrul a acordat penalty. Ilie Damașcan a fost cel care a transformat lovitura.

După victoria înregistrată, Zimbrii au urcat pe locul cinci, acumulând șapte puncte, la fel ca și Petrocub Hâncești și Spicul Chișcăreni.

Ultima a cedat aseară în fața Daciei Chișinău cu 0-1. Lupii galbeni au acumulat 13 puncte și au urcat pe locul al treilea.

Lidera clasamentului este Milsami Orhei, care care au bătut-o pe Dinamo auto cu 4-1 și au acumulat 15 puncte. Pe locul doi este Sheriff care are cu un punct mai puțin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram