/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Polanski, acuzat de viol. Regizorul ar fi abuzat sexual o femeie, în 1973

missing
16 august 2017, ora 19:04

„Am fost abuzată sexual de Roman Polanski în timp ce eram minoră, la vârsta de 16 ani, în 1973. Am vorbit despre acest caz doar cu un singur prieten”, a mărturisit femeia.

Femeia nu a vrut să-și divulge numele complet, dar a oferit câteva detalii despre ce i s-a întâmplat acum 44 de ani. Ea a menționat că nu a vorbit în public de teamă că tatăl ei să nu comită vreun gest ce i-ar fi putut aduce o condamnare la închisoare. În prezent, aceasta nu îl poate da în judecată pe Roman Polanski într-un tribunal penal, pentru că a depăşit termenul legal de depunere a plângerii. În schimb, poate depune mărturie împotriva cineastului în procesul de viol intentat de o altă femeie, Samantha Geimer, dar care a cerut recent încheierea cazului, spunând că l-a iertat pe regizor. Aceasta este a treia femeie care susţine că a fost agresată sexual de Roman Polanski.

Regizorul a fost acuzat de violarea unei minore de 13 ani în 1977. El a declarat atunci că a avut consimţământul fetei, dar a fugit din Statele Unite şi trăieşte acum în Europa. În 2010, o actriţă britanică a dezvăluit că şi ea a fost agresată de Polanski la vârsta de 16 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram