Finaliștii probelor Maraton și Semimaraton din cadrul cursei EcoRun și-au primit medaliile, cupele și premiile în cadrul unei ceremonii festive la finalul competiției.

Pe podiumul la proba maraton masculin au ajuns:
– Locul I – Răileanu Maxim (02:48:06);
– Locul II – Arinushkin Nicolai (03:17:06);
– Locul III – Ivanov Alexandru (03:49:19).

La proba maraton feminin:
– Locul I – Zbîrnea Natalia (03:17:06);
– Locul II – Shepeleva Svetlana (03:37:10):
– Locul III – Ganceariuc Ana (03:51:56).

Podiumul la proba de semimaraton masculin a fost ocupat de:

– Locul I – Bizniuc Mihail (01:24:46);
– Locul II – Țîmbălari Igor (01:31:36);
– Locul III – Țîmbalist Ghenadie (01:31:42).

La proba semimaraton feminin pe primele trei locul s-au clasat:
– Locul I – Secară Zinaida (01:40:49);
– Locul II – Clipca Natalia (01:53:07);
– Locul III – Năstas Diana (01:57:00).

Sportivii care s-au clasat pe locul I au primit câte un ceas inteligent multisport Vivoactive, pe Locul II – câte un certificat în valoare de 2500 de lei și cei de pe locul III – câte un certificat de 1500 de lei.

Finaliștii la proba semimaraton au primit câte un certificat în valoare de 2500 de lei pentru locul I, 1500 de lei – pentru locul II și câte 1000 de lei – pentru locul III.

Toți finaliștii au primit, pe lângă medalii, câte o cupă produsă manual de ceramistul Ivan Prividiuc, precum și câte un set de produse a unei companiei vinicole.

Peste 300 de sportivi au participat la competiția de trail-running EcoRun Gustar 2017, desfășurată în zona Orheiul Vechi pe data de 19 august 2017. Competiția este organizată de comunitatea sportivilor amatori și profesioniști – #RunMoldova. Traseul pe care l-au alergat sportivii a inclus principalele atracții turistice din zonă – Mănăstirea Rupestră Butuceni, Biserica „Sfânta Maria”, vestigiile citadelei și sanctuarului geto-dacic, băilor tătărești, palatului pârcălabului, bisericii și citadelei medievale, locuinței din piatră etc.

#RunMoldova este o comunitate necomercială, scopul căreia este promovarea unui mod sănătos și activ de viață. Membrii acestei comunități sunt sportivi profesioniști și amatori care practică diverse tipuri de probe sportive, accentul fiind pus pe alergare și trail. #RunMoldova își propune să popularizeze modul activ de viață prin susținerea și organziarea unor manifestații sportive disponibile publicului larg, inclusiv competiții, tabere de alergare și alte activități.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!