/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Se cred la Hollywood. Dodon îl copiează pe Plahotniuc, Plahotniuc – pe Putin

missing
21 august 2017, ora 17:38

Ca și democratul Vlad Plahotniuc, Igor Dodon își începe ziua destul de devreme… mai exact, la ora 06:00. La fel ca Plahotniuc, președintele spune că primul lucru pe care-l face dimineața este sportul. În emisiune se laudă că a alergat tocmai 4 km.

După ce și-a arătat mușchii la paralele, chiar în curtea vilei prezidențiale de la Condrița, Igor Dodon a luat micul dejun și s-a pornit la birou. Nu și-a arătat, însă, nici garderoba, nici biblioteca și nici ce mănâncă, așa cum a făcut Vlad Plahotniuc.

După o ședință ordinară la Președinție, Igor Dodon a menționat că, în comparație cu alți șefi de stat, nu petrece prea mult timp la birou, așa că a pornit la drum… De data această – la Cahul. În cadrul unei întrevederi cu localnicii, ca de obicei, președintele a fost generos în promisiuni, fără a spune, însă, cum le va realiza.

Șeful statului a vizitat și Portul Giurgiulești. El s-a grăbit să-și atribuie meritele pentru acest proiect, invocând că a fost responsabil de atragerea investițiilor pe când ocupa funcția de ministru al Economiei. Igor Dodon a mers și la o fabrică de confecționare a îmbrăcămintei, unde a avut parte de o surpriză… În loc de icoană, pe peretele fabricii era amplasat un calendar cu fotografia sa.

Dodon a profitat de prezența camerelor de filmat și a mers la două biserici din sudul țării. Și aici a dezlegat sacul cu promisiuni – le-a spus sătenilor că le va repara lăcașul de cult.

Deși legea l-a impus să renunțe la calitatea de lider de partid, Igor Dodon se pare că tânjește după trecut. Alături de actualul lider al PSRM, Zinaida Greceanîi, acesta a avut o întâlnire cu socialiștii de la Cahul. Apoi a revenit în postura de președinte și a mers la reședința prezidențială de la Holercani. Ziua de muncă s-a încheiat cu o întrevedere pe care a avut-o cu o delegație din Emiratele Arabe Unite. Emisiunea „O zi cu președintele” a fost realizată de un post de televiziune autohton, promotor al inițiativelor socialiștilor. Practica unor emisiuni de acest gen a fost împrumutată de la președintele rus, Vladimir Putin, primul care și-a etalat viața de președinte la TV.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram