/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Cum vrea Zuckerberg să salveze presa. Facebook va introduce abonamente la publicaţiile de ştiri

missing
25 august 2017, ora 06:42

Potrivit lui Mark Zuckerberg, sistemul a fost conceput după mai multe întâlniri pe care Facebook le-a avut în ultimul an cu organizaţii media din Europa şi SUA. Proiectul va include, într-o primă fază, un mic grup de publicaţii. Facebook a anunţat că nu va reţine o parte din banii.

Totuşi, sistemul va funcţiona doar pentru Instant Articles (articole găzduite direct pe Facebook, care se încarcă mult mai repede). Aceasta este o funcţie a Facebook care a fost primită cu entuziasm de publicaţii, dar abandonată treptat după ce s-a constatat că veniturile generate nu sunt cele aşteptate. Asta înseamnă că cititorii vor fi reţinuţi pe serverele Facebook.

Printre publicaţiile mari care au renunţat la Instant Articles se numără The New York Times şi The Guardian.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram