Astăzi, 27 august, cu ocazia marcării a 26 de ani de la obținerea independenței R. Moldova, în mai multe orașe din țără au loc concerte. Fără să vrea Chișinăul, Orheiul și Bălțiul, au devenit câmp de luptă dintre edili și guvernare.

Astfel, la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale de Ziua Independenței vor avea loc un șir de evenimente la care chișinăuienii și oaspeții Capitalei pot participa. Ziua a început la 8.30 cu depunere de flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt și se va încheia cu un concert în cadrul căruia vor urca pe scenă Smiley, Holograf, Andrew Rayel și alții. Detalii AICI.

La Orhei, Șor își propune să sărbătorească cu fast Ziua Independenței. Primăria Municipiului Orhei a pregătit un amplu program cultural-artistic dedicat aniversării a 26 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova. Surpriza serii va fi un concert grandios la care vor participa artiști autohtoni precum Ionel Istrati, Ian Raiburg, Trupa Dulce Band, Igor Himici, Trupa Catharsis, Iuliana Beregoi și Vitalie Danii. Invitații speciali ai evenimentului sunt membrii trupei Carla’s Dreams și interpreta Jasmin din Rusia. Sărbătoarea va culmina cu un show spectaculos de focuri de artificii.

Renato Usatîi, primarul orașului Bălți, i-a invitat pe toți la concertul dedicat Zilei Independenței la Bălți. Aici va fi organizat un concert cu cele mai îndrăgite vedete ale estradei de acasă și străine. Pe scenă va urca Irina Krug și Sofia Rotaru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!