O zi plină de evenimente pentru interpreta rusă Jasmin. Aceasta a dat start evenimentelor din cadrul programului cultural-artistic dedicate Zilei Independenței alături de soțul său, primarul orașului Orhei. După ce a tăiat alături de Ilan Șor panglica roșie dedicată inaugurării sărbătorii, aceasta a ținut să împărtășească în spațiul virtual fotografii de la Orhei. Aceasta au fost însoțite și de comentarii în limba română, dar și rusă. Nu cunoaștem dacă le-a scris desinestătător sau a fost ajutată de vreun consilier.

„O dimineață plină de evenimente, dar asta abia e începutul! Împreună cu iubitul soț am inaugurat sărbătoarea dedicată Zilei Independenței Republicii Moldova. Am depus flori la Monumentul Vasile LUPU și am urmărit un show aviatic de excepție. Deseară, Vă așteptăm pe toți la un concert grandios”, a menționat interpreta pe Instagram.

„Astăzi este a 26-a aniversare a Zilei Independenței Republicii Moldova! Din toată inimă adresez felicitări locuitorilor acestei frumoase republici, dorindu-le dezvoltare continuă, pași siguri înainte și un cer însorit deasupra capului! E minunat când orașul e plin de atmosferă de sărbătoare și muzică”, a mai adăugat Jasmin.

La Orhei, edilul Ilan Șor își propune să sărbătorească cu fast Ziua Independenței. Surpriza serii va fi un concert grandios la care vor participa artiști autohtoni precum Ionel Istrati, Ian Raiburg, Trupa Dulce Band, Igor Himici, Trupa Catharsis, Iuliana Beregoi și Vitalie Danii. Invitații speciali ai evenimentului sunt membrii trupei Carla’s Dreams și însăși Jasmin. Sărbătoarea va culmina cu un show spectaculos de focuri de artificii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!