Următoarele două cișmele cu apă potabilă gratuită din Chișinău vor fi instalate de S.A. „Apă-Canal Chișinău” în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt. Potrivit directorului general al ACC, Veronica Herța, locația a fost stabilită la sugestia locuitorilor capitalei, după ce întreprinderea a făcut un apel în acest sens.

„Unica rugăminte a noastră este ca să păstrăm ceea ce se face pentru oraș”, a menționat Veronica Herța, în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei.

Primarul interimar al capitalei Nistor Grozavu susține că locuitorii orașului sunt mulțumiți de instalarea cișmelelor, fiindcă nu-și pot permite să dea 10 lei pentru o sticlă cu apă.

„Calitatea apei din cișmele, dar și cea care vine prin robinete, este cu mult mai bună decât apa din unele sticle pe care le cumpărăm noi. Asta nu o spunem noi, asta o arată studiile”, a precizat Nistor Grozavu.

Până în prezent, în Chișinău au fost instalate nouă cișmele. În total, S.A. “Apă-Canal Chișinău” intenționează să instaleze în total 13 asemenea cișmele.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!