Pe traseul Chișinăi -Hîncești, în apropierea de localitatea Sociteni, trei automobile s-au ciocnit violent. În urma accidentului, patru persoane, printre care și un adolescent de 16 ani, au ajuns la spital.

Potrivit poliției, şoferul unui automobil de marca VAZ, în vârstă de 21 de ani, nu s-a asigurat când a vrut să treacă de pe un drum secundar pe cel principal şi s-a tamponat violent cu un taxi. În urma impactului puternic, taxiul a fost proiectat într-o altă maşină, iar ulterior a ajuns într-un şanţ.

La spital a fost transportat şoferul maşinii VAZ, dar şi cei trei pasageri ai săi, printre care un minor de 16 ani. Potrivit informaţiilor preliminare, vinovat de accident s-ar face conducătorul auto de la VAZ.

Poliţia investighează circumstanţele accidentului.

La faţa locului au intervenit şi echipaje de pompieri pentru a spăla combustivilul de pe carosabil.

Foto: Facebook/ Baciu Dumitru

Foto: Facebook/ Баха Баха

Foto: Facebook/ Баха Баха

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!