Procurorul Adriana Bețișor, cea care a reprezentat acuzarea în cele mai răsunătoare dosare de până acum, a fost avansată în funcție. Din simplu procuror anticorupție aceasta a devenit șef adjunct interimar al Procuraturii Anticorupție. Contactată de TV8, aceasta s-a declarat surprinsa de avansare.

„Nu s-a anunțat concursul respectiv, este o funcție vacantă care se exercită de interimat până la anunțarea concursului”, a specificat Bețișor.

Adriana Bețișor a început să activeze în Procuratura Anticorupție în iunie 2011, iar mica experiență de activitate nu a fost un impediment la angajare. Aceasta a instrumentat cele mai cunoscute dosare, obținând condamnarea inculpatilor. Ea a instrumentat cazul lui Ilan Sor, al ex-premierului Vlad Filat, dar și al fostului viceministru de interne, Veaceslav Ceban. Adriana Betisor va asigura interimatul pana la organizarea concursului propriu-zis pentru ocuparea funcției de șef adjunct al Procuraturii Anticoruptie. Aceasta ne-a declarat ca nu a decis dacă va candida în cazul unui eventual concurs pentru acest post.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!