Condiţii de groază la Oficiul de sănătate din satul Socola, raionul Şoldăneşti. Din pardoseala veche şi deteriorată, în clădire ies şerpi. Pe motiv că acoperişul clădirii este avariat, apa de ploaie ajunge în interiorul imobilului. După ultima ploaie, într-o încăpere, a dispărut curentul electric.

Larisa Tomenco, asistentă medicală la Oficiul de sănătate din satul Socola, ne-a spus că vara trecută, un pui de şarpe s-a adăpostit în pantofii ei. Femeia susţine că şarpele s-a încolătăcit de picior şi ea nu putea să scape de el, transmite ImpulsTV.

Asistenta medicală spune că ani la rând, vara, şerpii o vizitează chiar la locul de muncă. Femeia crede că în temelia clădirii trăiesc mai mulţi şerpi. Imobilul este vechi, construit încă prin anii 60 ai secolului trecut. De atunci, niciodată nu au fost efectuate reparaţii capitale.

Veronica Guţan, şefa Centrului de sănătate din comuna Vadul Raşcov, în subordinea căruia se află şi Oficiul de sănătate din Socola, spune că problema condiţiilor persistă de decenii. Pe timp ploios, angajaţii de acolo pun diferite vasuri pentru a aduna apa ce curge din tavan.

Despre starea Oficiul de sănătate din Socola s-a vorbit şi la recenta şedinţă ordinară a Consiliului Raional Şoldăneşti.

Pentru reparația clădirii respective ar fi necesari circa un mln de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!