Pasha Parfeni, artist și compozitor de succes din Moldova, lansează în premieră varianta acustică a melodiei “Haina Evei”. Piesa a fost înregistrată după tehnologia loop pedal, ceea ce înseamnă că instrumentele și vocea sunt imprimate în timp real.

Melodia are un mesaj puternic, iar fiecare acord și vers, reprezintă o mini declarație de dragoste pentru iubita artistului.

„Haina Evei este o revelație. De ce? Pentru că am divulgat secretul slăbiciunii noastre, a bărbaților, față de femei. Indiferent de câte trucuri ar avea ele – rochii feminine, tocuri înalte, cămașe bărbătești pe corpul gol, decolteuri și șlițuri,coafuri, parfumuri, rujuri, flori – toate sunt doar diverse feluri de momeală. Esența, arma lor imbatabilă sunt ele. Naturale, așa cum sunt. Cu zîmbete, priviri, gesturi, emoții… fără măști, sincere, divine. Asta ne cucerește definitiv, ne face dependenți și… fericiți. Da, nouă ne place să fim cuceriți de femeile adevărate”, declara Pasha Parfeni.

Pasha Parfeni este considerat artistul cu una dintre cele mai bune voci masculine din țară. Este recunoscut și apreciat de către public, în special pentru prestațiile de succes din cadrul concursurilor Eurovision, Cerbul de Aur și Festivalul Mamaia.

Interpretul va reveni toamna aceasta cu multe surprize pentru ascultătorii săi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!