Maia Sandu a fost realeasă în funcția de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate în cadrul celui de-a doilea congres al Partidului, care s-a desfășurat astăzi, 10 septembrie. Maia Sandu a fost singurul candidat care s-a înscris în cursă.

În cadrul Congresului, Maia Sandu a criticat actuala guvernare și regimul Plahotniuc-Dodon, menționând că va depune eforturile necesare pentru a-i înlătura pe cei care sunt acum la putere și pentru a reabilita democrația în ochii oamenilor.

Vicepreședinții partidului au fost aleși Liliana Nicolăescu-Onofrei, Dan Perciun și Mihai Popușoi. Fostul vice-ministru al Educaţiei, Igor Grosu, a fost reales în funcţia de secretar general.

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) este o formațiune politică de centru-dreapta din Republica Moldova fondată și condusă de fostul ministru al Educației – Maia Sandu. Partidul este format pe baza platformei politice „În /pas/ cu Maia Sandu” inițiate la sfârșitul anului 2015.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!