/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ultimă oră! Maia Sandu a fost realeasă în funcția de președinte al PAS

10 septembrie 2017, ora 14:40

În cadrul Congresului, Maia Sandu a criticat actuala guvernare și regimul Plahotniuc-Dodon, menționând că va depune eforturile necesare pentru a-i înlătura pe cei care sunt acum la putere și pentru a reabilita democrația în ochii oamenilor.

Vicepreședinții partidului au fost aleși Liliana Nicolăescu-Onofrei, Dan Perciun și Mihai Popușoi. Fostul vice-ministru al Educaţiei, Igor Grosu, a fost reales în funcţia de secretar general.

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) este o formațiune politică de centru-dreapta din Republica Moldova fondată și condusă de fostul ministru al Educației – Maia Sandu. Partidul este format pe baza platformei politice „În /pas/ cu Maia Sandu” inițiate la sfârșitul anului 2015.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram