ATI Studios, companie fondată la Braşov, a lansat MondlyVR, noua variantă a aplicaţiei populare de învăţat limbi străine, care se foloseşte de realitatea virtuală în procesul pedagogic, menționează Adevarul.

MondlyVR este prima platformă de acest gen care să se folosească de tehnologia VR şi le permite utilizatorilor săi să interacţioneze cu personaje virtuale în mai mult de 30 de limbi diferite. Totul se bazează pe un chatbot care funcţionează cu ajutorul recunoaşterii vocale.

În plus, aplicaţia care se foloseşte de realitatea virtuală poate recrea situaţii care pot surveni în viaţa reală şi te învaţă astfel cum să vorbeşti altă limbă prin intermediul practicii. De asemenea, ea te şi notează în funcţie de performanţele tale în ceea ce priveşte pronunţarea cuvintelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!