Partea a treia a poveștii de dragoste dintre Anastasiei Steel și Christian Grey se va numi „Fifty Shades Freed”, iar trailerul filmului a fost făcut deja public. Noul film va conține imagini de la nunta celor doi, dar și scene cu mai multă acțiune.

Fifty Shades Freed este un film romantic, după romanul erotic cu același nume, scris de E. L. James, care se preconizează că va apărea de Ziua Îndrăgostiților în luna februarie din anul 2018. Acest film urmează seria „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, cele două filme precedente fiind considerate foarte bune și fiind vizionate de către mulți cinefili încă de la lansarea acestora.

Este anticipat că filmul va avea un fir epic nou, în care Chiristian Gray și Anastasia Steele se vor căsători și vor da naștere unui copil, iar șeful Anastasiei, Jack fiind foarte revoltat de împlinirea celor doi, va decide să îl omoare pe protagonistul principal, Grey.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!