Recent, o locuitoare a Capitalei în vârstă de 19 ani, s-a adresat după ajutor poliţiştilor, comunicând despre sustragerea bicicletei personale în sumă de 7.000 lei, din scara blocului de locuit de pe strada Cuza Vodă 18/5. La faţa locului a intervenit grupa operativă şi a iniţiat investigaţii pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Astfel, poliţiştii au depistat camera de supraveghere în preajmă, care a surprins individul pe bicicletă, deplasându-se pe trotuar. Acesta a fost identificat şi escortat la Inspectorat pentru audieri.

Bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, declarând că, bicicleta ar fi fost lăsată fără supraveghere şi ar fi luat-o cu scopul de a se plimba. El s-a dovedit a fi în vârstă de 36 ani, anterior judecat pentru diverse infracţiuni patrimoniale, domiciliat în Capitală.

Bicicleta a fost ridicată şi urmează a fi returnată proprietarei, iar bărbatul este cercetat penal pentru furt şi riscă amendă în mărime de până la 13.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

În acest context ofiţerii de investigaţii verifică complicitatea lui în alte cazuri similare, iar cetăţenii sunt rugaţi să asigure corespunzător măsurile antifurt.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!