Președintele Parlamentului susține că membrii Partidului Acțiune și Solidaritate nu mai pot să ofere propuneri bune. Andrian Candu crede că denunțul depus de PAS împotriva lui Vladimir Plahotniuc pentru uzurparea puterii în stat, este o dovadă în acest sens.

„E regretabil că trebuie să comentez fantasme și povești. Am impresia că pur și simplu unii sunt lipsiți de inițiativă și propuneri bune și pornesc alte motoare în imaginație și vin cu tot felul de propuneri care nu sunt realiste deloc. Cel mai periculos este atunci când din lipsă de imaginație sau propuneri bune, implici în luptă politică instituțiile statului. E regretabil că PAS și Maia Sandu sunt lipsiți de alte propuneri bune pentru cetățeni”, a comentat Andrian Candu.

Menționăm că în această dimineață, Partidul Acțiune și Solidaritate a depus la Procutura Generală un denunț penal împotriva lui Vlad Plahotniuc, solicitând atragerea acestuia la răspundere penală pentru uzurparea puterii în stat.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!