Pe 14 octombrie, de Hramul Orașului Chișinău, urmează să fie inaugurat cel mai nou mall din Capitală - Zity Mall. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a centrului comercial. Anterior, a fost anunțat că acesta va fi inaugurat în decembrie 2016, ca ulterior să fie data inaugurării să fie transferată pentru septembrie 2017. Centrul comercial este amplasat în regiunea Sculeni, pe strada Calea Ieșilor 8.

Potrivit investitorilor, interiorul mall-ului va cuprinde o suprafață de câteva mii de metri pătrați. Din imaginile postate pe Facebook putem nota că magazinele vor tinde spre o atmosfera rafinată a mediului de oraş vechi.

Au fost anunțate deja câteva nume ale brandurilor ce își vor comercializa produsele. Printre acestea se numără: LC WAIKIKI, etiquette, Vizită, Polo Ralph Lauren, Samsonite, Meli Melo, McDonalds și alții.

Potrivit proiectului postat pe site-ul centrului comercial, etajul întâi reprezintă 4.500 m2 de suprafaţă disponibilă pentru locațiune. Mall-ul va pune la dispoziția vizitatorilor săi cel mai impunător food-court (3.400 m2), o terasă imensă în aer liber (1.100 m2) şi cel mai contemporan şi distractiv centru de divertisment pentru familii şi copii (3.400 m2 suprafaţa comercială).

Al cincilea McDonald’s

Anterior anunțat că aici se va regăsi și cel de-al cincilea restaurant de tip fast food al lanțului McDonald’s. Acesta urmează să fie deschis publicului larg în luna martie 2018. Potrivit reprezentanților companiei, localul va fi situat la primul nivel al centrului comercial Zity Mall. Restaurantul va amenajat într-un spațiu primitor, va fi adaptat stilului de viață modern și activ al consumatorilor. Acesta va dispune și de un McDrive. Cum va arăta acesta, vezi AICI.

Iată cum arăta mall-ul în luna august:

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!