În luna septembrie curent, de către poliţiştii sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie au fost reţinuţi doi minori, care ar fi sustras 7 biciclete de diferite modele de pe teritoriul sectorului Buiucani.

Bănuiţii s-au dovedit a fi locuitori ai Capitalei, ambii în vârstă de 16 ani, care anterior ar mai fi săvârşit fapte similare şi în alte sectoare din Chişinău. Aceştia profitau de neatenţia proprietarilor care în majoritatea cazurilor lăsau bicicletele fără supraveghere lângă magazine alimentare sau terenuri de joacă pentru copii.

Bicicletele au fost ridicate şi restituite proprietarilor, iar minorii sunt cercetaţi penal în stare de libertate pentru furt.

Poliţia Capitalei continuă activităţile profilactice de combatere şi prevenire a infracţiunilor stradale , iar cetăţenii sunt rugaţi să-şi asigure corespunzător bunurile personale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!