Se pare că Igor Dodon a decis să le facă concurență vloggerilor moldoveni. Președintele țării a postat în astă seară, pe contul său de Facebook, un video în care le-a povestit urmăritorilor săi despre preocupările gospodărești de la domiciliul părinților. Iar pentru că, toamna e sezonul recoltei și al vinificației la moldoveni, Dodon și-a bucurat susținătorii cu relatări la acest subiect din localitatea natală, Sadova.

Acesta a explicat cum se face vinul, dar și și-a „adus aportul” la vinul casei amestecând într-un butoi imens poama care fermenta. „În satele moldovenești a început culegerea strugurilor și practic în fiecare familie din centrul sau sudul țării, face acasă sute sau câteva tone de vin. Aici, la Sadova, noi am cules deja poama, dar am lăsat pe butuci și struguri de masă care se culeg mai târziu. Am venit acasă la Sadova să vedem cum va fi vinul în acest an”, a menționat președintele.

Vedeți mai jos versiunea integrală a videoului:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!