Un kilogram de castraveții costă la piață între 12 şi 14 lei, în timp ce săptămâna trecută aceştia puteau fi cumpăraţi cu 13 şi 15 lei kilogramul. Roşiile pot fi cumpărate cu 7-8 lei, faţă de 9 lei acum o săptămână. Un kilogram de ardei porneşte de la 9-10 lei, ca şi acum o săptămână. Şi vinetele rămân la preţul vechi de 10 lei, transmite IPN.

Preţul unui kilogram de gogoșari porneşte de la 16-18 lei, săptămâna trecută aceştia puteau fi cumpraţi cu 15 lei. Cartofii, ca şi săptămâna trecută, costă 6 lei kilogramul. Și varza se vinde la preţul de acum o săptămână – 4 lei/kg. Legătura de mărar şi patrunjel costă 3 lei, în scădere cu un leu faţă de acum o săptămână, iar cea de ceapă a rămas la preţul vechi de 4 lei.

Prunele pot fi cumpărate cu 12 lei kilogramul, faţă de 10 săptămâna trecută. Prețul unui kilogram de struguri este de 12 lei, faţă de 9-10 cât era săptămâna trecută.

Stiletul de porumb se vinde cu 6 lei. Pepenele verde se vinde cu 2 lei kilogramul, iar pepenii galbeni cu 4 lei. Ambele preţuri sunt la nivelul celor de acum o săptămână.

Zece ouă pot fi cumpărate cu 13 lei. Untul porneşte de la 45 de lei kilogramul, smântâna – de la 35 de lei. Caşul de vacă se vinde, ca şi acum o săptămână, cu 50 de lei, iar brânza de oi cu 70 de lei/kg. Cu 70 de lei poate fi cumpărat un kilogram de carne de vită, iar de porc costă cel puţin 80 de lei kilogramul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!