/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Taximetrist din Capitală, prins de polițiști în timp ce conducea în stare de ebrietate avansată

missing
04 octombrie 2017, ora 10:14

Totodată, șoferul a fost supus testării cu apăratul Drager, rezultatul fiind de 0.89 mg/l vapori de alcool în aerul expirat, ceia ce a dovedit că conducea în stare de ebrietate avansată. Acesta avea ca pasageri doi tineri care îi transporta la locul solicitat.

Prin urmare, ofițerii #INP au condus bărbatul la Dispensarul Narcologic pentru a fi efectuate toate procedurile de rigoare.

Conducătorul auto este documentat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat. Conform legislației, riscă o amendă de la 37.500 la 42.500 de lei cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

#INP recomandă cetățenilor că atunci când apelează la companiile de TAXI să fie prundenți atunci când urcă în mașină, iar în cazul în care observă un comportament dubios din partea taximetristului să apeleze la numărul scurt 902.

Foto: Facebook INP

Foto: Facebook INP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram