În timpul patrulărilor în sectorul Botanica, poliţiştii au observat doi indivizi suspecţi pe strada Valea Podului, care ar fi încercat că fugă într-o direcţie necunoscută. Bănuiţii au fost ajunşi din urmă şi stopaţi, aceştia s-au dovedit a fi cu vârstele de 17 ani şi respectiv 19 ani. Asupra lor poliţiştii au depistat un pachet cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată, asemănătoare cânepei.

La faţa locului a fost solicitată grupa operativă pentru documentarea lor şi sigilarea pachetului depistat, pentru ulterioara expertizare de către angajaţii Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General de Poliție.

Alţi doi indivizi au fost localizaţi şi reţinuţi de un echipaj 902, pe strada Calea Ieşilor din sectorul Buiucani al capitalei, cu vârstele de 21 şi 22 de ani, fiind suspectaţi de păstrare şi consum de droguri.

Conform legii suspecţii riscă să fie sancţionaţi cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 13 000 lei sau închisoare de până la 2 ani.

Poliţia Capitalei a intensificat patrulările străzilor şi ogrăzilor blocurilor de locuit, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze imediat serviciul 902 în caz de urgenţă

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!