/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Patru tineri, bănuiți de păstrare şi consum de droguri, reținuți. Ce pedeapsă riscă

missing
04 octombrie 2017, ora 10:28

La faţa locului a fost solicitată grupa operativă pentru documentarea lor şi sigilarea pachetului depistat, pentru ulterioara expertizare de către angajaţii Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General de Poliție.

Alţi doi indivizi au fost localizaţi şi reţinuţi de un echipaj 902, pe strada Calea Ieşilor din sectorul Buiucani al capitalei, cu vârstele de 21 şi 22 de ani, fiind suspectaţi de păstrare şi consum de droguri.

Conform legii suspecţii riscă să fie sancţionaţi cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 13 000 lei sau închisoare de până la 2 ani.

Poliţia Capitalei a intensificat patrulările străzilor şi ogrăzilor blocurilor de locuit, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze imediat serviciul 902 în caz de urgenţă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram