Un bombardier rusesc de tip Su-24 a ieșit de pe pistă în momentul decolării de la baza aeriană Hmeymim din Siria. Nici un membru al echipajului nu a supraviețuit. Despre acest lucru a anunțat marți, Ministerul Apărării al Federației Ruse, relateazăAgenția de presă Tass.

„Pe 10 octombrie, în timpul decolării de la aerodromul Hmeimim (Siria), pentru îndeplinirea unei misiuni de luptă, avionul Su-24 s-a prăbușit în afara pistei. Echipajul avionului nu a reușit să se catapulteze și a decedat”, se arată în comunicatul instituției.

Prăbușirea avionului nu a cauzat nici o distrugere la sol. „Potrivit raportului, cauza accidentului ar putea fi o defecțiune tehnică a mașinii”, a adăugat Ministerul Apărării.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!