Compania aeriană Wizz Air va lansa din 25 martie o cursă rută regulată, Chișinău-Atena (Grecia), cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică.

Până în prezent, din Chișinău, Wizz Air operează zboruri pe 9 de rute spre 5 ţări. Biletele sunt deja în vânzare şi pot fi cumpărate online accesând pagina electronică Wizz Air. Acestea pornesc de la 20 de euro într-o direcţie.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 71 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 450 de rute de la 26 de baze, ce asigură conexiunea între 129 de destinaţii din 38 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2.800 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 20 de milioane de pasageri în anul financiar încheiat pe 31 martie 2016. Wizz Air a fost aleasă recent „Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviaţie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!